Xerigots: formatges, vins, caves i cultura

Al bell mig de Vilafranca del Penedès, a la botiga Xerigots, un ampli assortiment de formatges artesans d’arreu del món i un llarg catàleg de vins, caves i cerveses conviuen en un bonic espai destinat al tast i la venda d’aquests productes i, com sempre passa en el món del vi, a les activitats culturals. La cultura del formatge es marida amb la del vi, i totes dues, amb la cultura d’arreu del país.

Els formatges que s’hi ofereixen són el resultat de l’afinat que es duu a terme a l’Obrador, a l’antic celler del segle xix del carrer Comerç, de Vilafranca. En uns cups ceràmics subterranis on abans s’emmagatzemava el vi, ara s’hi afinen formatges artesans, als quals es dóna, després d’una acurada selecció, una nova

5 motius per regalar llibres aquest Nadal

Un any més…, ja tenim el Nadal a tocar! Són dates especials en què fem regals a qui estimem i potser, de vegades, trobar els regals de Nadal perfectes no és fàcil. En aquest cas, regalar llibres no és només una bona solució, sinó, possiblement, la millor de les idees. En aquest post us expliquem 5 motius pels quals regalar llibres aquest Nadal és l’opció ideal.

Regalar llibres: el Nadal és l'excusa perfecta!

Arriba el Nadal i ens llancem als

Avantatges dels audiollibres: com ens ajuden en la lectura?

Si busquem una definició senzilla del que és un audiollibre, direm que és un llibre «parlat». Aquesta definició tan simple posa tot un món de possibilitats al nostre abast. Tant és així que aquest tipus de publicacions suposen principalment una ajuda per a gent amb dificultats visuals o problemes en la lectura. Però, què més poden oferir-nos els audiollibres? Quins són els avantatges dels audiollibres? Com ens poden ajudar en la lectura? En

Infants i lectura: 7 beneficis de llegir durant la infància

És ben sabut que llegir aporta molts beneficis. Probablement, quan som adults, no ens n’adonem perquè, simplement, en gaudim. No obstant això, un infant que llegeix multiplica el potencial de la seva ment de manera exponencial. En l’article d’avui us expliquem 7 beneficis de llegir durant la infància i com els podem iniciar en la lectura gaudint-ne plegats, en família.

7 beneficis de llegir durant la infància

  1. Desperta la imaginació i la

Infancia y lectura: 7 beneficios de leer durante la infancia

Todos sabemos que leer aporta muchos beneficios. Probablemente, cuando somos adultos, no nos damos cuenta porque, simplemente, disfrutamos de ello. Sin embargo, un niño que lee multiplica el potencial de su mente de manera exponencial. En el artículo de hoy os contamos 7 beneficios de leer durante la infancia y cómo los podemos iniciar en el apasionante mundo de la lectura disfrutando juntos, en familia.

7 beneficios de leer durante la

Pàgina 1 de 5

Cerca

Arxiu