“La Tupinamburga i el món màgic de les plantes”, l’obra de teatre basada en el conte

Des de Brins Edicions celebrem el gran salt que farà la nostra estimada Tupinamburga… al teatre! L’escenari de Cal Bolet, a Vilafranca del Penedès, serà testimoni del primer conte de Brins Edicions que és adaptat al teatre.
El follet Joan i la remeiera Tupinamburga acompanyaran els espectadors a descobrir el món de les plantes remeieres. Al llarg del camí, fareu bons amics que us ensenyaran les plantes que es troben a la muntanya, per a què s'utilitzen i algun dels seus secrets. Caldrà parar l'orella per captar amb el cor els consells de les dones sàvies que al llarg dels segles han enriquit el saber que ens dona la natura.

Tupi teatre 1 Tupi teatre 2

No us perdeu aquesta obra de teatre familiar basada en el conte Tupinamburga, la remeiera, de Roser Serra i Antònia Bonell, el proper diumenge 8 de maig a les 12 h, al Teatre Cal Bolet (c/ Cal Bolet, 3), de Vilafranca del Penedès. Pots comprar les entrades en aquest enllaç: /bit.ly/3vZD09s. No badis, que ja s’acaben!

I si vols gaudir també de la seva lectura, pots adquirir la Tupinamburga, la remeiera o la segona part, La Tupinamburga a la vinya, als punts de venda que trobaràs al web de Brins Edicions.

Us hi esperem!!

Cerca

Arxiu