Doble celebració de Sant Jordi 2023 a Brins Edicions

Com sabeu, Sant Jordi és una diada molt especial per a tot l’equip de Brins Edicions. D’una banda, la festa dels llibres, una de les festivitats més esperades i emblemàtiques de Catalunya. I, d’altra, és el nostre aniversari! 5 anys repartint brins de coneixement arreu! I com aquests motius són molt de pes, volem que vosaltres també celebreu aquest dia com cal. En aquest post us expliquem algunes de les activitats de Sant Jordi 2023 més destacades de les principals ciutats de Catalunya perquè no us perdeu res!

Sant Jordi 2023: celebracions arreu de Catalunya

El 23 d'abril és conegut com el dia del llibre i de la rosa a tot Catalunya. Durant aquesta diada, els carrers de pobles i ciutats s'omplen de gent, estands de llibres i roses, i es fan nombroses activitats per celebrar la cultura, la literatura i l'amor. Som-hi! Vegem quines són les activitats més destacades d’aquest Sant Jordi 2023!

Sant Jordi a Barcelona

Barcelona és una de les ciutats on Sant Jordi es viu amb més intensitat. Durant tot el dia, i com a tot arreu, els carrers s'omplen de paradetes de llibres i de roses, i els autors i les autores signen exemplars de les seves obres. Però, a més, s’organitzen nombrosos concerts, espectacles i exposicions que omplen la ciutat de cultura i diversió. 

Enguany, a la ciutat de Barcelona es recupera la Rambla, es repeteix la gran illa literària entre la Gran Via, l’avinguda Diagonal, Pau Claris i Balmes, i es faran activitats infantils al Parc de la Ciutadella –on hi haurà un contacontes sobre la llegenda de Sant Jordi– i una fira de còmics i fanzines al barri del Raval.

Sant Jordi a Girona

Girona ha preparat una exposició d'il·lustracions i dibuixos d'artistes locals, i una cursa popular amb la temàtica de Sant Jordi per als més esportistes. A més, es faran tallers d'escriptura creativa i poesia a la biblioteca municipal, i s'organitzarà un espectacle de titelles sobre la llegenda de Sant Jordi al teatre municipal.

Sant Jordi a Lleida

A Lleida destaquen els concerts i exposicions i la fira d'artesania i manualitats a la plaça Major de la ciutat, on es podran trobar regals originals i fets a mà per sorprendre els qui estimem. També s'organitzaran tallers de cuina i rebosteria per aprendre a fer pastissos típics de la zona i arrodonir dolçament aquest dia tan especial.

Sant Jordi a Tarragona

A Tarragona es farà la segona edició de l’espai de lectura tranquil per a les famílies i contacontes per a la quitxalla. També destaca la cursa popular amb la temàtica de Sant Jordi, que recorrerà els principals monuments de la ciutat, i una exposició de fotografia sobre la tradició de Sant Jordi a la zona. També es faran tallers de manualitats i pintura per a infants i adults.


En definitiva, Sant Jordi 2023 és una ocasió única per gaudir de la cultura, la literatura i l'amor als carrers de les ciutats catalanes. Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona són algunes de les ciutats que ofereixen nombroses activitats per gaudir en família o amb amics. No perdis l'oportunitat de sortir el carrer aquest Sant Jordi i viure una experiència única a Catalunya! Bon Sant Jordi a tothom!

Cerca

Arxiu