Sant Jordi 2019: dia del llibre, la rosa i l’aniversari de Brins a les xarxes

Avui és Sant Jordi i avui fa un any que vam presentar Brins Edicions a internet. En tot aquest temps hem treballat de valent per oferir-vos el millor i més interessant contingut. Ho hem fet bé? Esperem que sí! I ho celebrem, com no podia ser d’una altra manera, amb un post d’aniversari. Ens hi acompanyes?

Sant Jordi 2019 i l’aniversari de Brins Edicions a les xarxes

Si la diada de Sant Jordi ja és un dia especial per a una editorial, per a nosaltres ho és per partida doble. I és que, precisament, la diada de Sant Jordi del 2018 vam estrenar les xarxes socials de Brins Edicions: la nostra pàgina web i botiga online, el blog i les xarxes socials, Facebook i Twitter.

Han passat moltes coses en un any… Ens acompanyes a fer un recorregut per la nostra breu història?

Un any ple de coses bones

Durant aquest any hem viscut moltes emocions i ens han acompanyat una infinitat de persones que han cregut en el nostre projecte (a qui no podem fer altra cosa que agrair el seu suport eternament).

Ens enorgullim d’haver presentat els nostres títols a tothom a internet (Històries d’hivern i «Els fòssils»: Petjades i d’haver presenciat el naixement de dos títols nous Tupinamburga, la remeiera i el segon conte de la col·lecció «Els fòssils»: Dents i ossos.

També hem estat testimonis de les originals presentacions de la Tupinamburga en llocs tan dispars com:

Finalment, també volem fer un repàs dels posts del nostre blog dedicats a la lectura i la cultura, com:

  • 5 beneficis de la lectura: saps en què t’ajuda llegir?
  • Tot el que es pot fer en una biblioteca (a banda de llegir)
  • Afrontem els trastorns en la comprensió lectora
  • Infants i lectura: 7 beneficis de llegir durant la infància

Acabem aquest post de caire un pèl melancòlic amb un desig: seguir acompanyant-vos durant moltes més diades de Sant Jordi. Gràcies a tothom per seguir-nos!

 

Cerca

Arxiu