Us desitgem molt bones festes i un esplendorós any nou 2020!

Bones Festes!!

Les festes de Nadal arriben i, com cada any, duen un carregament d’emocions i sentiments, tots barrejats: alegria, record, nostàlgia, esperança, il·lusió... L’alegria de retrobar-te amb els que estimes i t’estimen, el record dels que ja no hi són, la nostàlgia dels bons temps viscuts, l’esperança per als dies que vindran i la il·lusió per acomplir desitjos amagats dins del cor.

I segur, segur que cadascú de nosaltres té un munt de sentiments més. Perquè això també ho duen aquests dies: la reflexió personal i el desig d’entomar un altre any amb les millors perspectives i conviccions; la presa de consciència col·lectiva sobre els qui pateixen i la solidaritat; l’anàlisi de la injustícia i la necessitat de canviar-ho tot... I tants i tants altres pensaments escampats pels cors de tothom que és impossible enumerar-los tots, però compteu que els vostres també hi són.

Brins Edicions, a més, celebra els seus dos primers anys de vida. El viatge continua gràcies a vosaltres, als qui heu confiat en aquesta aventura, als qui heu apostat pels nostres llibres i als qui els heu volgut a casa vostra. I, també, gràcies a l’equip que forma aquesta petita marca, perquè sense ells el viatge no hauria començat i encara menys continuaria. Gràcies, gràcies, gràcies!

I si voleu compartir una mica de Brins, el proper dissabte 21 de desembre, a les 12.30 h, us esperem a la sessió del conte Tupinamburga, la remeiera –a càrrec de la mateixa autora, Roser Serra–, a la llibreria el Pati Blau (c/ Verge del Pilar, 24 - Cornellà de Llobregat).

Us desitgem molt bones festes i un esplendorós any nou 2020!

Cerca

Arxiu