Punts de venda

Agraïment etern

Avui, Brins Edicions volem fer un agraïment molt especial: a la nostra benvolguda i estimada companya An, després d’una llarga trajectòria laboral, li ha arribat el moment de la ben merescuda jubilació. Enhorabona!

El dia que parlàvem en una cafeteria sobre el projecte de Brins Edicions, quan encara només era un somni, vas escoltar molt atentament i, en acabar, no vas dubtar gens ni mica a afegit-t’hi. Sense condicions, sense intercanvis, amb la il·lusió de participar en un projecte nou i engrescador. Et vas oferir a treballar, de moment, per tirar endavant el somni i «ja ho trobarem quan tot plegat arrenqui». Un ajut inestimable que no t’agrairem mai prou, per anys que durem.

Ara, Brins Edicions ja és una realitat gràcies a l’equip que l’ha engegat. I tu en formes part, per sempre. Ens fa sentir molt d’orgull, alegria i felicitat que hagis estat des de l’inici, perquè gràcies a tu i als altres companys i companyes de l’equip, hem fet de Brins Edicions alguna cosa més que una empresa, una marca que va més enllà de ser una feina, i les persones que en formem part ja deixem de ser col·legues per ser amics, bons amics.

A tu t’ha arribat el temps de descansar, de gaudir d’allò que no has pogut fer fins ara, de dedicar-te a allò que t’interessi més, d’estar amb els teus sempre que vulguis i no haver de mirar el rellotge. Et desitgem de tot cor molta felicitat en aquesta nova etapa de la teva vida: viu cada segon i deixa’t portar pel cor. I recorda els moments bons que t’ha regalat la vida: esperem que Brins Edicions n’hagi estat un!

An, amiga, al llarg de la vida laboral, ha estat un plaer viure amb tu molts moments de satisfacció per la feina ben feta i també de neguit per complir els terminis; però el que ha estat un immens plaer de debò va molt més enllà de la feina: haver compartit moments de la vida (i que continuarem compartir-ne!). Per tot això i molt més, l’agraïment serà etern!