Brins Edicions arriba al País Basc

Brins Edicions va creixent! Hem obert mercat, i a partir d'ara també es poden trobar els nostres títols a les llibreries de la distribuïdora Elkar, del País Basc.

L'objectiu de Brins Edicions sempre ha estat la divulgació dels coneixements bàsics de qualsevol disciplina, sempre amb informació contrastada i verídica, i sense oblidar el plaer per la lectura. Aquest esperit de divulgació és el que ens ha portat a ampliar el nostre mercat, el que farà possible que els títols de Brins Edicions se trobin a la cadena de llibreries d'Elkar.

La distribuïdora Elkar, clau en la difusió de la cultura basca, disposa actualment de 18 llibreries físiques, repartides per tota la geografia basca, a més de la botiga online, creada fa més de deu anys.

A partir d'ara, doncs, els títols de Brins Edicions es podran trobar a les llibreries Elkar de Gasteiz, Bilbo, Getxo, Basauri, Barakaldo, Donostia, Arrasate, Bergara, Hernani, Tolosa, Irun, Baiona i Iruñea.

L'esperit de divulgació de l'equip que formem Brins Edicions fa que ens sentim molt orgullosos d'aquesta extensió, ja que poder dur el plaer de la lectura més allà és un dels objectius de la nostra petita editorial.

A Brins Edicions tenim cura de cada detall de la creació d'un llibre, des de la il·lustració i el disseny fins als continguts i la maquetació, sempre mirant de crear obres de qualitat, que esperem que també siguin del gust del públic que ara hi podrà accedir des de les llibreries del grup Elkar.

 

elkar Brins blog 2 2022

Cerca

Arxiu