Molt bon any 2020, lectors i lectores!

Hi havia una manera més deliciosa d’acabar el 2019? Tot just a l’inici de les vacances escolars de Nadal, l’autora de la Tupinamburga, Roser Serra, va fer una sessió a la jove llibreria Pati Blau, a Cornellà de Llobregat. Un cop explicat el conte, tothom va participar en el joc de reconèixer les plantes remeieres més habituals: olors i textures, combinades amb les esplèndides il·lustracions d’Antònia Bonell, van fer les delícies dels que hi eren presents. Si no vas poder venir, no pateixis: a la primavera hi tornarà!
Us agraïm, Susana, Celia i Santi, que ens cedíssiu el vostre espai per a la lectura, tan bonic i coquetó, i desitgem de tot cor que la vostra valentia i la vostra empenta arribin molt

Us desitgem molt bones festes i un esplendorós any nou 2020!

Bones Festes!!

Les festes de Nadal arriben i, com cada any, duen un carregament d’emocions i sentiments, tots barrejats: alegria, record, nostàlgia, esperança, il·lusió... L’alegria de retrobar-te amb els que estimes i t’estimen, el record dels que ja no hi són, la nostàlgia dels bons temps viscuts, l’esperança per als dies que vindran i la il·lusió per acomplir desitjos amagats dins del cor.

I segur, segur que cadascú de nosaltres té un munt

Què podem fer a la tardor?

La tardor ja és aquí i també arriben les tardes del cap de setmana de pel·li i manteta… I llegir, llegir i llegir! Que, ei, estan molt bé de tant en tant, però, us perdreu tot el que podeu fer a la tardor? En aquest post us fem algunes propostes per tal que els dies de tardor us siguin d’allò més entretinguts!

Propostes

Celebrar la Castanyada i fer panellets en família

La Castanyada és la reina de la tardor. I, és clar, no podem parlar de

Bona revetlla a tothom!

Com marca la tradició, aquesta nit viurem la nit més màgica de l’any. En una de les nits més curtes de l’any, menjarem coques, beurem cava i vi, tirarem petards i gaudirem de la nostra gent al voltant del foc. Un bon foc per fer net i començar de nou, per cremar les tristors de tot l’any, donar la benvinguda a les alegries que ens esperen i regenerar els moments viscuts, tant els bons com els dolents: els bons per tornar-los a viure i els

7 consells per fomentar la lectura durant la infància

Voleu que la canalla gaudeixi de la lectura? Us encantaria convertir els vostres fills i filles en adults apassionats per la lectura? Doncs bé, us assegurem que aquesta tasca és possible i que, a més, és a les vostres mans. Amb una mica de perseverança i paciència, els ajudareu a estimar la lectura. En aquest post us donem 7 consells clau perquè us resulti més fàcil.

Com podem fomentar la lectura en la canalla?

  1. Compartiu el moment de

Pàgina 1 de 7

Cerca

Arxiu