Bona Diada de Sant Jordi!

El món, encara no recuperat de la pandèmia, ja torna a viure un altre moment convuls i llastimós. Com ens entristeix el cor veure que la paraula no és la bandera de tothom!

Però nosaltres podrem sentir una petita alenada d’aire fresc perquè aquest any podrem celebrar la diada de Sant Jordi! Les roses i els llibres ompliran de nou fins l’últim racó dels nostres pobles i ciutats, i les noves històries ens faran somiar que algun dia el món serà un lloc sense patiment innecessari.

Gaudim dels llibres, de les roses i de tot l’amor que ens acompanya! Visquem la diada com fa temps que no podem. Fem una explosió de vida malgrat la pandèmia, malgrat la guerra, malgrat tots els malgrats. I malgrat la pluja... Enguany havíem de ser amb Accede a Gavà, en un Sant Jordi solidari amb aquells que pateixen la guerra, però la previsió de pluja ha impedit la major part dels actes: al sopar solidari hi trobareu els llibres, i també la novetat Tupinamburga a la vinya, però no hi haurà ni el contacontes de la nostra estimada remeiera ni cap activitat exterior que hi havia programada. Això sí: no serà avui, però serà un altre dia, que ja anunciarem.

I un any més, no volem acomiadar-nos sense donar les gràcies a tothom que ha fet possible que Brins Edicions pugui celebrar els quatre anys d’haver-se donat a conèixer navegant per les xarxes el dia de Sant Jordi!

Tags:

Cerca

Arxiu