Els títols de Brins Edicions

Com ja sabeu, Brins Edicions som una petita marca editorial nascuda a finals del 2017. Durant els últims mesos hem treballat de valent i hem aconseguit editar dos llibres fets amb la inestimable mà de grans professionals (i, per descomptat, amb molt d’amor!). Així, en el post d’avui volem explicar-vos més sobre les publicacions de Brins Edicions.

Els títols de Brins Edicions

Audiolectures: Històries d’hivern

Històries d’hivern, de l’autora catalana i canadenca Shaudin Melgar-Foraster, és el primer d’«Audiolectures», una col·lecció que conté molt més que llibres per llegir tot l’any: inclouen un CD i uns codis QR que permeten escoltar les històries.

Els quatre contes que componen Històries d’hivern són una oportunitat magnífica per fomentar el plaer de la lectura i l’audició. Però no només això: són el recurs ideal per reforçar la comprensió lectora, tant per a aquells que estan aprenent el català com per als qui tenen  dificultats en la lectura. Gràcies als àudios, les persones que presenten algun grau de discapacitat visual poden gaudir de la tendresa d’aquests contes.

Valors com ara l’amistat, la solidaritat, l’amor per les persones i l’estima pels animals queden reflectits en aquests quatre contes, interpretats d’una manera excel·lent pels narradors d’EnVeuAlta.

250418 histories dhivern brins edicions

 Els fòssils: Petjades

Petjades és el primer lliurament de la col·lecció de petits contes «Els fòssils», pensats per tal que els més petits coneguin, de manera totalment veraç, una mica més sobre paleontologia i les espècies animals i vegetals que van existir a Catalunya fa milers i milers d’anys. Això sí, explicat d’una manera molt amena i entretinguda, en forma de conte.

Editat en català, castellà i anglès, i amb el dinosaure Rhabi com a protagonista, Petjades és un conte ideal per a infants a partir de 4 anys. Voleu saber com es formen els fòssils?

020518 els fossils brins edicions

 De moment, en aquest post heu trobat dos títols perquè en gaudiu o els regaleu... Però ja n’estem preparant de nous per seguir divulgant «brins» de coneixement arreu! :)

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar

Cerca

Arxiu