Els títols de Brins Edicions

Com ja sabeu, Brins Edicions som una petita marca editorial nascuda a finals del 2017. Durant aquest temps hem treballat de valent i hem aconseguit editar sis llibres fets amb la inestimable mà de grans professionals (i, per descomptat, amb molt d’amor!). Així, en el post d’avui volem explicar-vos més sobre les publicacions de Brins Edicions.

Els títols de Brins Edicions

Audiolectures: Històries d’hivern

Històries d’hivern, de l’autora catalana i canadenca Shaudin Melgar-Foraster, és el primer d’«Audiolectures», una col·lecció que conté molt més que llibres per llegir tot l’any: inclouen un CD i uns codis QR que permeten escoltar les històries.

Els quatre contes que componen Històries d’hivern són una oportunitat magnífica per fomentar el plaer de la lectura i l’audició. Però no només això: són el recurs ideal per reforçar la comprensió lectora, tant per a aquells que estan aprenent el català com per als qui tenen  dificultats en la lectura. Gràcies als àudios, les persones que presenten algun grau de discapacitat visual poden gaudir de la tendresa d’aquests contes.

Valors com ara l’amistat, la solidaritat, l’amor per les persones i l’estima pels animals queden reflectits en aquests quatre contes, interpretats d’una manera excel·lent pels narradors d’EnVeuAlta.

250418 histories dhivern brins edicions

 Els fòssils: Petjades

Petjades és el primer lliurament de la col·lecció de petits contes «Els fòssils», pensats per tal que els més petits coneguin, de manera totalment veraç, una mica més sobre paleontologia i les espècies animals i vegetals que van existir a Catalunya fa milers i milers d’anys. Això sí, explicat d’una manera molt amena i entretinguda, en forma de conte.

Editat en català, castellà i anglès, i amb el dinosaure Rhabi com a protagonista, Petjades és un conte ideal per a infants a partir de 4 anys. Voleu saber com es formen els fòssils?

020518 els fossils brins edicions

 

«Els fòssils». Dents i ossos

Després de fer-nos gaudir i aprendre més sobre els dinosaures amb Petjades, l’Amadeu Blasco i la Janira Blasco ens fan gaudir amb el segon conte, Dents i ossos, de la mateixa col·lecció «Els fòssils».

En aquesta ocasió, un felí Homotherium latidens perd un ullal que es converteix en fòssil… Vols saber què passa després? Gaudeix-lo en català, castellà o anglès!

BrinsEdicions ElsFossils Dentsiossos

Tupinamburga, la remeiera

El follet Joan i la remeiera Tupinamburga t’acompanyen a descobrir el món de les plantes remeieres.

Al llarg del camí faràs bons amics que t’ensenyaran les plantes que es troben a la muntanya, per a què s’utilitzen i algun dels seus secrets. I així coneixeràs alguns personatges de la tradició popular: follets, nimfes, fades, mags, bruixes bones, sàtirs...

Para l’orella per captar amb el cor els consells que et donaran i que al llarg dels segles han enriquit el saber que ens dona la natura. Aquesta història agradarà, de ben segur, a grans i petits!

BrinsEdicions Tupinamburga la remeiera

Breu història de Barcelona

De manera breu, aquesta obra repassa totes les etapes històriques de la ciutat, però, alhora, intenta explicar la seva essència, resumida en una frase que és a mig camí entre la geografia i la sociologia: «Barcelona es troba al nord del sud i al sud del nord».

Breu història de Barcelona s’ha editat en català, castellà, anglès i francés, perfecte per conèixer la ciutat des d’una altra perspectiva.

BrinsEdicions Historia Barcelona

Curem-nos: Guia de primers auxilis per a infants i joves

Curem-nos: Guia de primers auxilis per a infants i joves és una guia breu de primers auxilis dirigida a infants i joves, però que pot consultar tothom. Té com a objectiu oferir recursos per resoldre situacions inesperades en cas que algú prengui mal. Conté consells i mesures de seguretat per a qualsevol contratemps amb un capítol especialment dedicat a les excursions. Aquesta guia d’ajuda la trobaràs en català i castellà.

BrinsEdicions CuremNos

I el 2021, quines sorpreses ens trobarem? De ben segur que us portarem més «brins» de coneixement amb nous títols!

Cerca

Arxiu