Presentació prèvia de "Tupinamburga, la remeiera"

Dimarts passat va tenir lloc la presentació prèvia de la novetat de Brins Edicions que acaba de veure la llum. En un espai molt poc habitual per parlar de llibres i davant d’un públic molt i molt especial, l’autora del conte Tupinamburga, la remeiera, Roser Serra, va narrar la història amb tot luxe de detalls, acompanyant-se d’un acurat attrezzo amb què va emmarcar tots els personatges d’aquesta història. Grans i petits van gaudir d’allò més amb el conte a les mans, i després, un festival d’olors i una infusió van cloure aquesta presentació. Al final, tothom es va endur un exemplar amb una dedicatòria de l’autora i una altra de molt especial, ja que la il·lustradora del conte, Antònia Bonell, els va signar dibuixant petites i delicades obres d’art.

Agraïm a tot el públic la seva presència; a la Roser i a l’Antònia per haver fet possible aquest projecte; a en Mia, per haver deixat desinteressadament l’espai a la seva botiga Electrodomèstics Guardiet, de Vilafranca, i a la Rosa, les mans generoses i vitals de Brins Edicions, pels seus consells en narració oral i l’acompanyament de l’acte.

Si també ho voleu viure, en farem d’altres!

 

070618 presentacio previa tupinamburga brins edicions 4

 

070618 presentacio previa tupinamburga brins edicions 3

 

070618 presentacio previa tupinamburga brins edicions 2

 

Properes presentacions:


• Dissabte 9 de juny al 8è Mercat de les Espècies, a Argençola, a dos quarts d’una del migdia i a quarts de quatre de la tarda.
• Diumenge 17 de juny a la Fira Remeiart, al recinte del Castell de Penyafort, a Santa Margarida i els Monjos, a les cinc de la tarda.
Us hi esperem!

 

Tags:

Cerca

Arxiu