8è Mercat de les Espècies (Argençola, 2018). La farigola

A Argençola, un petit poble de l’Anoia de poc més de 220 habitants, s’hi fa cada any el Mercat de les Espècies, amb una bona afluència de visitants interessats en aquest tema i d’altres que hi estan relacionats. Cada edició té una planta o una espècia com a protagonista, i enguany ha estat la farigola. Dissabte passat, paradetes, exposicions, tastos, exercicis diversos, activitats infantils, presentacions de llibres, tallers, classes obertes i àpats de germanor van oferir, en un dia esplèndid de primavera, un bon ventall de possibilitats per conèixer una mica més les propietats de la farigola.

 120618 mercat especies

Brins Edicions va ser una de les convidades per presentar-hi el nou llibre que tot just va veure la llum la setmana passada, Tupinamburga, la remeiera. En un raconet tot bucòlic, abans de cada bany de farigola que prenien els infants dins d’un iglú –on també hi van entrar alguns adults–, l’autora del conte, Roser Serra, narrava el camí dels protagonistes pel món de les plantes remeieres. Després va signar els exemplars, juntament amb l’artífex de les magnífiques il·lustracions, Antònia Bonell, que va fer unes dedicatòries molt especials.

 120618 mercat especies 2

120618 mercat especies 3b

Agraïm als organitzadors del Mercat de les Espècies, especialment a la Sílvia i l’Astrid, que ens fessin confiança; també a la Roser i l’Antònia, les autores del projecte de la Tupinamburga, per acceptar a participar-hi, i a la Rosa, un puntal de l’editorial, per la seva inestimable ajuda.
Si no us voleu perdre la propera presentació, veniu a la Fira Remeiart el proper diumenge, 17 de juny, a les cinc de la tarda, a l’espai Pou del Castell de Penyafort (Santa Margarida i els Monjos). Us hi esperem!

 

Cerca

Arxiu