Tupinamburga, la remeiera a la Fira Remeiart

El proper diumenge 17 de juny se celebra la Fira Remeiart, a Santa Margarida i els Monjos, una fira dedicada a les herbes remeieres. Endevineu, doncs, qui no hi podia faltar, oi? Exacte, la nostra remeiera preferida, la Tupinamburga. En el post d’avui et donem més informació sobre la Fira Remeiart i t’expliquem per què és el pla perfecte per a tota la família aquest diumenge.

Fira Remeiart: què hi trobaràs?

La Fira Remeiart, la Fira d’Herbes Remeieres de Catalunya, se celebra cada tercer diumenge de juny i pretén ser un espai lúdic on els visitants gaudeixin de productes artesans, tot aprenent els nombrosos beneficis de les herbes remeieres. A més, tota la família hi pot participar! Passareu un dia ben complet en un entorn de luxe: el Castell de Penyafort de Santa Margarida i els Monjos. Aquí et deixem l’enllaç de la pàgina oficial de la fira Remeiart.

Tupinamburga a la Fira Remeiart

Així, en aquest ambient de relax i a l’aire lliure, presentarem als assistents de la Fira Remeiart el conte Tupinamburga, la remeiera, de Roser Serra Medina i amb il·lustracions d’Antònia Bonell. Grans i petits gaudireu de la narració del conte tot acompanyant la Tupinamburga i el follet Joan. Tots dos us explicaran el món de les herbes remeieres, de la mà de la creadora del conte i de la il·lustradora. Després, un petit taller amb plantes remeieres clourà l’activitat.

No t’ho perdis! T’hi esperem a l’espai Pou el proper diumenge 17 de juny a les 17 h.

Cerca

Arxiu