Tot el que es pot fer en una biblioteca (a banda de llegir)

Llegir, consultar llibres, estudiar... Més enllà del que és obvi, les biblioteques ofereixen molts més serveis. És un excel·lent equipament cultural de barri, ja que hi podem anar a escoltar xerrades sobre diferents llibres o autors, gaudir de l’espai ludoteca per als infants... i, fins i tot, veure exposicions fotogràfiques i artístiques. Llança't a l'aventura i descobreix tot el que es pot fer en una biblioteca (a banda de llegir)!

Què us ofereix una biblioteca

Com dèiem, avui dia ja no anem a la biblioteca només quan necessitem un llibre...

Espais multimèdia

En aquest món hiperconnectat en què vivim, els terminals amb internet estan al teu abast com un servei més de la biblioteca. Només has de reservar hora amb el carnet. A més, en aquests espais multimèdia se solen organitzar activitats d’alfabetització digital bàsica i ús de tecnologies, interessants per a una part de la societat. També disposes del wifi de la biblioteca per connectar-te a la xarxa amb el teu portàtil des de qualsevol lloc d'estudi.

Xerrades literàries

A través de clubs de lectura periòdics, cicles temàtics, trobades amb autors, narracions de contes i recitals de poesia, entre d’altres, a les biblioteques es manté ben viva la paraula, traspassant les pàgines escrites.

Exposicions i projeccions

A banda d’activitats relacionades amb el món literari en diferents vessants, en aquests espais també trobem altres expressions culturals, com ara projeccions de pel·lícules i documentals, xerrades divulgatives, exposicions fotogràfiques....

Racó per a la quitxalla

Els infants són també usuaris importants de les biblioteques. Les biblioteques compten amb un espai dedicat a ells: s'organitzen narracions de contes, s’hi representen petites obres i s’ofereixen tallers de descoberta.

I per si tot això fos poc, la xarxa de biblioteques públiques catalanes proposa algunes activitats per gaudir aquest estiu: concursos, premis, biblioteques a la fresca, bibliotràilers… Informa-te’n al seu web.

Com veieu, es pot gaudir de les biblioteques de diferents maneres. Apropeu-vos a descobrir tot el que poden oferir-vos!

Cerca

Arxiu