Tupinamburga, la remeiera en un espai emblemàtic

Dissabte passat va tenir lloc una nova presentació del conte Tupinamburga, la remeiera i es va inaugurar l’exposició dels seus dibuixos en un espai magnífic, molt emblemàtic, lligat a la terra, la cultura i la tradició: a les sales interiors de les Caves Romagosa Torné.

Acompanyats d’una copa de bon vi i unes tapes delicioses, per gentilesa de l’empresa amfitriona, els assistents van gaudir de l’exposició de les il·lustracions originals del conte, d’Antònia Bonell, i la narració oral a càrrec de la seva autora, Roser Serra: nimfes, fades, follets, mags, bruixes bones..., i sàtirs, molts sàtirs de les vinyes voleiant per la sala, corrent entre el públic, deixant entreveure que potser aviat... Al final de l’acte, Gust a Terra va oferir un taller per confeccionar saquets d’espígol, romaní, farigola i sàlvia, al qual van poder assistir infants d’1 a 99 anys.

160718 brins tupinamburga cavesromagosa 2

160718 brins tupinamburga cavesromagosa 3

Amb aquest acte queda palès que les caves ja no són només un lloc on s’elaboren vins i caves; actualment, a més, ofereixen una àmplia varietat d’activitats culturals que ens obren la porta a conèixer millor el nostre entorn, la nostra gent. El nostre agraïment més profund per haver cedit els espais per fer aquest acte.

Tupinamburga, la remeiera és un conte que va creixent a mesura que es va presentant arreu. Però els seus personatges estan agafant vida pròpia, i ara ja es poden trobar les reproduccions de les il·lustracions en forma de punts de llibre i làmines per emmarcar. Si no vau poder-hi anar, podreu gaudir de l’exposició i les reproduccions durant els propers tres mesos.

160718 brins tupinamburga cavesromagosa 4

Cerca

Arxiu