5 motius per regalar llibres aquest Nadal

Un any més…, ja tenim el Nadal a tocar! Són dates especials en què fem regals a qui estimem i potser, de vegades, trobar els regals de Nadal perfectes no és fàcil. En aquest cas, regalar llibres no és només una bona solució, sinó, possiblement, la millor de les idees. En aquest post us expliquem 5 motius pels quals regalar llibres aquest Nadal és l’opció ideal.

Regalar llibres: el Nadal és l'excusa perfecta!

Arriba el Nadal i ens llancem als carrers a comprar: sembla que la societat es torna un pèl boja, al Nadal! El més recomanable és tenir seny i planejar les nostres despeses. Per això, si hem de gastar, què pot ser millor que invertir en cultura? Regalar llibres és obrir portes a les emocions, al coneixement, a la diversió, al plaer... se t'acut un regal millor per a qui estimes més? Volem compartir amb vosaltres els motius pels quals creiem que és bo regalar llibres.

 1. Compartir punts de vista

  Un dels motius que ens impulsen a regalar llibres és compartir la nostra visió del món amb altres persones. Si llegim alguna cosa que trobem interessant, és natural que ho fem extensible al nostre entorn.
 2. Incitar a la lectura

  L'altra cara de la moneda és regalar llibres a qui no té el costum de llegir. Els hàbits es poden assolir en qualsevol moment de la nostra vida: per això podem regalar llibres concrets i pensats per a aquelles persones que no llegeixen habitualment (i que encara no saben els beneficis de llegir…). Segur que ens ho agrairan!
 3. Divertir-nos llegint

  Regalant llibres compartim diversió. De llibres, n'hi ha de ben entretinguts: trobem històries amb què passem moments agradables, ens endinsem en universos fantàstics i ens fan viure aventures… Ens divertim mentre llegim i, com no pot ser d’una altra manera, volem compartir aquesta diversió amb els qui estimem!
 4. Gaudir de l’art de les il·lustracions

  Contes, còmics i altres llibres il·lustrats són, sovint, escollits per gaudir de la lectura. A qui no agrada poder disposar de petites obres d'art a cada pàgina, a cada vinyeta? Des dels infants que desperten la seva imaginació fins als fans del còmic, un llibre il·lustrat és una molt bona elecció, perquè cada il·lustració amaga un munt de detalls per admirar!
 5. Regalar cultura

  Un llibre no tan sols ens obre la ment i la imaginació, i ens ajuda a pensar i reflexionar, sinó que també ens permet conèixer el món que ens envolta. Els llibres són una petita font de cultura: ens expliquen com érem, com som, què ens preocupa, com ens agradaria que fos el món, com era la vida en temps passats, com pensem que serà el futur... Des dels clàssics més clàssics fins a les històries actuals més futuristes, cada relat que llegim ens aporta un bri de cultura, la nostra o la dels altres, antiga o actual, d’aquí o d’allà... En definitiva, la cultura del món..., del món i més enllà. I això és el que lleguem, gairebé sense adonar-nos-en, quan regalem un llibre.

Si us agrada regalar llibres, sabreu que el més important per encertar-los és posar-se a la pell de l'altra persona. Hi ha infinitat de temes en mil i un formats per regalar el més adequat. Compartiu la cultura, el nostre patrimoni més preuat, i feu que els altres s'apassionin tant com vosaltres amb els llibres. I doncs, què regalareu aquest Nadal? No ho dubteu: llibres per a tothom!

Cerca

Arxiu